Håranalyse - hvordan sende inn håranalysen selv

Håranalyse - det kan være enkelt å sende inn en håranalyse hvis du bor langt unna, eller på annen måte er forhindret fra å komme på kontoret. Vi gir vi deg muligheten til å sende en håranalyse sammen med et utfylt standardskjema som du finner HER.

Ønsker du svaret tilsendt hjem, så kan vi sende analysen elektronisk sammen med et spesialutviklet dokument. Her finner du 18 sider informasjon om det meste du trenger for å forholde deg til på analysen. Hvis du skulle trenge mer informasjon el. hjelp kan du bestille en 1/2 time for ekstra gjennomgang. Det gis en spesialpris på innsendt prøve med skjema og elektronisk svar, da vi sparer tid på dette.

Det er viktig at du fyller ut skjemaet så nøyaktig og detaljrikt som du kan. Av og til kan et lite symptom eller en tilsynelatende filleting være akkurat det vi trenger å vite for å hjelpe deg så nøyaktig som mulig. 

Analysen må forhåndsbetales, da labratoriet ikke kan motta hårprøven før den er betalt. Når det gjelder svaret på prøven (det tar ca. 3 uker) blir du kontaktet på telefon for å gjøre en avtale om gjennomgang av analysesvaret. 

Kontakt Stein Flaatrud på telefon 916 91 928 for kontonummer og pris. 

Når svaret er tilbake, er det viktig at du husker å få med deg hårvekt + prøveposer for retester. Når du har gått på mineralprogrammet over en viss tid, er det viktig å forandre inntaksmengden av vitaminer og mineraler, simpelthen fordi at du har forandret deg. I prinsippet kan du fortsette over mange år med mineralbalansering, noe faktisk flere og flere velger. Men, det er viktig at du tar en måling en gang i blandt for at mengdene skal være korrekte. Å være i balanse er simpelthen en god ide for både psyke og fysikk!

Hvordan klipper du håret?

  • Håret klippes 4 til 5 steder i nakkeområdet (hele nakken kan brukes).
  • Det er viktig at du bare bruker de innerste 3 cm(sjekk på et målebånd), resten klippes av og kastes.
  • En god spiseskje med hår er nok. Laboratoriet trenger en viss mengde hår for å få målt dine verdier, så send ikke for lite! 

Håret sendes i en konvolutt (bruk ikke plastpose) til: 
Stein Flaatrud

Ole Vigsgt 16
0366 Oslo

Mange lurer på om farget hår kan brukes, og svaret er ja, da de nye hårfargene er amoniakkfrie. Vi kan derimot ikke bruke bleket og/eller permanent, da det fjerner mineraler fra håret.