Våre terapeuter

Stein Flaatrud
Naturterapeut

Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helesekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic, House, Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner.

Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (seartikler). Største kunde i Europa av Hårmineralanalyser fra Trace Elements (se linker) gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode. Det er utrolig mye informasjon du kan få ut av å sende litt av håret ditt til det annerkjente laboratoriet i Dallas! 
 


Eva B. E. Andersson
Naturterapeut

Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986. Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

Har i den senere tiden fordypet seg i mikrobiomtesting, som er et meget godt verktøy i tillegg til Vega-testen. Her kom en etterlengtet mulighet til å kunne finne ut av hvilke mikrober som mangler i kroppen, ikke bare hvilke vi har i overvekst.  

I tillegg behandler Eva regelmessig med fotsoneterapi og kosmetisk akupunktur som behandlinger som kan komplementere bruk av urter og homøopatiske midler.

 


 


 

 

Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.
 ________________________________________________________________________________________________

Wenche Nygaard

 

Utdannet klassisk akupunktør fra Nordisk Akupunkturhøgskole 1998 - 2001, Medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høgskole 1998 - 2001. Studieopphold med praktisk og teoretisk trening fra flere sykehus og CBIATC i Beijing våren 2000 


Tok massørutdannelse ved Institutt for Helhetsmedisin i 2007/2008. IFH er offentlig godkjent fagskole i massasje/muskelterapi

Utdanning i kopping og micromassasje fra Axelsons Body Work School.
Utdanning i Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture med Paul Adkins 2004


Kurs i IASTM /Graston teknikk fra AlfaCare dette er forkortelse for ”Instrument assisted soft tissue mobilization” (instrumentassistert bløtvevsmobilisering) som er en behandlingsteknikk for bløtvev hvor man bruker et spesielt utformet redskap laget av stål. Det er spesielt utformet i den grad at det har kanter og vinkler som gjør det enkelt å bruke på forskjellige deler av kroppen. Egner seg spesielt godt til idrettsskader/belastningsskader. 

Har jobbet som selvstendig terapeut siden 2001. 

Har lang erfaring med behandling av gravide, samt muskel- og skjelettplager som for eksempel hodepine, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk. 
MNNH, Reg. i utøverregisteret i Brønnøysund.

Hjemmeside/timebestilling: http://www.blissmajorstuen.no eller http://www.blissfrogner.no

Mail: bliss@blissfrogner.no

 

Tlf. 22099988

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Linda M. Svendsen
Sertifisert Rosenterapeut

 

Linda M. Svendsen ble internasjonalt sertifisert Rosenterapeut i 2011, og er medlem av den offisielle norske organisasjonen for Rosenterapeuter MNRF. Hun har hatt egen praksis og gitt rosenbehandlinger siden 2009.

Videre er Linda er utdannet danser og koreograf fra Laban Centre for Movement and Dance i London i 1994. Deretter har hun studert pedagogikk samt spesial pedagogikk på høyskolen i Oslo (HiA)1995. Hun har spesialisert seg i uttøying og avspenning og undervist i dette siden 1995.

Velkommen til Rosenbehandling i Oslo

Rolig berøring som åpner for pusten, lindrer stress, uro, angst, smerter i kropp og følelser. Senker blodtrykk, balanserer hormonsystemet og styrker immunforsvaret.

For mer informasjon, priser og bestilling, se

http://www.din-rosentime.no

https://dinrosentime.bestille.no/

 

 

Jarl Simenstad
Helhetsterapeut

Jeg har valgt å kalle meg selv helhetsterapeut for enkelhets skyld iom at jeg har studert og praktiserer en rekke terapier og behandingsmetoder. Har praktisert siden 2010 og kan tilby følgende behandlinger og terapier/analysemetoder:

 

Funksjonell medisin, spesielt rettet inn mot fordøyelseslidelser som lekk tarm, IBS, IBD etc og infeksjonsproblemer. Spesialisert i å gi gode helseanalyser ved hjelp av analyse verktøy som mørkefelt-mikroskopi, mikrobe testing med F-scan, analyse av standard blodprøver utifra optimale verdier, samt en rekke spesialiserte lab tester.

Har opparbeidet meg en stor erfaring i bruk av en rekke tilskudd og har tilgang på en enorm mengde tilskudd både innenlands og utenlands. Erfaren i å sette opp persontilpasset tilskudds plan og individuell diett, og har derfor således heller ingen favoritt dietter jeg tyr til. Det er ditt spesifikke behov som er det mest avgjørende.

Diverse Bioresonance terapier som E-Lybra, NESHealth Bioscan, F-Scan.

Plasmagenerator RPZ 15 er spesielt ett behandlingsapparat jeg liker å fremheve, da den er meget kraftfull og effektiv i behandling av spesifikke infeksjoner, som sopp, bakterier, virus, parasitter, mycoplasma, protzoer etc etc.

F-Scan og Plasmagenerator RPZ 15 er synkronisert slik at funn gjort i F-Scan kan lastes inn i Plasmageneratoren for behandling.

Refleksologi/soneterapi(kalles nå nevro-refleksologi)

Massasje-terapi

Øre-akupunktur

Lock-Foot

Lymfedrenasje

Muskel og skjellet problematikk er mitt andre spesial område, jeg har jobbet veldig mye med det og får mye gode resultater, mye pga at jeg er flink til å tenke helhet og sammenheng i muskel skjelett systemet og gjør mye kombinasjon av diverse terapier, noe som gir bedre effekt.

 

For mer utfyllende info om min bakgrunn, utdannelse, terapier og behandlingsmetoder så gå til min nettside: https://www.helhetsterapeuten.com/

 

Mine priser er(alle ink moms):

30 min             625,-

45 min             825,-

60 min             1000,-

90 min             1375,-

120 min           1750,-

 

Ta kontakt for å få vite mer om hvor lang behandlingstid som er aktuelt for deg.