Våre terapeuter

Stein Flaatrud
Naturterapeut

Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helesekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic, House, Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner.

Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (seartikler). Største kunde i Europa av Hårmineralanalyser fra Trace Elements (se linker) gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode. Det er utrolig mye informasjon du kan få ut av å sende litt av håret ditt til det annerkjente laboratoriet i Dallas! 
 


Eva B. E. Andersson
Naturterapeut

Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986. Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

Har i den senere tiden fordypet seg i mikrobiomtesting, som er et meget godt verktøy i tillegg til Vega-testen. Her kom en etterlengtet mulighet til å kunne finne ut av hvilke mikrober som mangler i kroppen, ikke bare hvilke vi har i overvekst.  

I tillegg behandler Eva regelmessig med fotsoneterapi og kosmetisk akupunktur som behandlinger som kan komplementere bruk av urter og homøopatiske midler.

 


 


 

 

Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.

http://www.gabor.no
 ________________________________________________________________________________________________

Wenche Nygaard

 

Utdannet klassisk akupunktør fra Nordisk Akupunkturhøgskole 1998 - 2001, Medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høgskole 1998 - 2001. Studieopphold med praktisk og teoretisk trening fra flere sykehus og CBIATC i Beijing våren 2000 


Tok massørutdannelse ved Institutt for Helhetsmedisin i 2007/2008. IFH er offentlig godkjent fagskole i massasje/muskelterapi

Utdanning i kopping og micromassasje fra Axelsons Body Work School.
Utdanning i Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture med Paul Adkins 2004


Kurs i IASTM /Graston teknikk fra AlfaCare dette er forkortelse for ”Instrument assisted soft tissue mobilization” (instrumentassistert bløtvevsmobilisering) som er en behandlingsteknikk for bløtvev hvor man bruker et spesielt utformet redskap laget av stål. Det er spesielt utformet i den grad at det har kanter og vinkler som gjør det enkelt å bruke på forskjellige deler av kroppen. Egner seg spesielt godt til idrettsskader/belastningsskader. 

Har jobbet som selvstendig terapeut siden 2001. 

Har lang erfaring med behandling av gravide, samt muskel- og skjelettplager som for eksempel hodepine, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk. 
MNNH, Reg. i utøverregisteret i Brønnøysund.

Hjemmeside/timebestilling: http://www.blissmajorstuen.no eller http://www.blissfrogner.no

Mail: bliss@blissfrogner.no

 

Tlf. 22099988

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Linda M. Svendsen
Sertifisert Rosenterapeut

 

Linda M. Svendsen ble internasjonalt sertifisert Rosenterapeut i 2011, og er medlem av den offisielle norske organisasjonen for Rosenterapeuter MNRF. Hun har hatt egen praksis og gitt rosenbehandlinger siden 2009.

Videre er Linda er utdannet danser og koreograf fra Laban Centre for Movement and Dance i London i 1994. Deretter har hun studert pedagogikk samt spesial pedagogikk på høyskolen i Oslo (HiA)1995. Hun har spesialisert seg i uttøying og avspenning og undervist i dette siden 1995.

Velkommen til Rosenbehandling i Oslo

Rolig berøring som åpner for pusten, lindrer stress, uro, angst, smerter i kropp og følelser. Senker blodtrykk, balanserer hormonsystemet og styrker immunforsvaret.

For mer informasjon, priser og bestilling, se

http://www.din-rosentime.no

https://dinrosentime.bestille.no/

 

 

Sondre Fagerberg 

Quantum Biofeedback Terapeut

Sondre Fagerberg har jobbet som Quantum Biofeedback terapeut siden 2007 med egen klinikk i Oslo.

Med Quantum Biofeedback benytter man kunnskapen om at alle cellene vibrerer på bestemte elektromagnetiske frekvenser. Dine frekvenser måles opp i mot de optimale frekvenser som ligger i databasen på QUEX ED apparatet som brukes. Når apparatet finner ubalanser i cellene dine, sendes den optimale frekvensen for å rette opp disse ubalansene.

Med Quantum Biofeedback kan man jobbe med både fysiske og energetiske ubalanser, men også emosjonelle, kognitive og spirituelle ubalanser.

En kropp i balanse – et liv i vekst.

Sondre Fagerberg har Medisinsk grunnfag fra Encefalon Medisinske Høgskole i Oslo

I tillegg har han utdanning innen forskjellige områder som Vitamin og Minerallære fra Axelsons. Grunnutdanning innen feltet Metamedisin som ser på sammenhengen mellom emosjonelle ubalanser og hvordan dette påvirker den fysiske og energetiske kroppen.

Han har også utdanning i Quantum Biofeedback fra både Norge og utlandet.

Han er engasjert i vedvarende utvikling av faget her i Norge.

Les mer på: www.vekst-Balanse.no

 

TOMATISMETODEN@

Utfordringer med å fokusere og forstå informasjon, kan fort føre til tretthet og motløshet. Tomatis' lydopplæring prøver å hjelpe mot akkurat dette. Ved hjelp av Electronic Ear-maskinen, trenes musklene i mellomøret ved å spille musikk som Mozart og gregoriansk korsang. Denne prosessen trener øret til å fokusere på spesifikke lyder, filtrere ut unødvendige, og fremme forbedrede lytteferdigheter. Prosessen fremmer fokusering og evnen til å motta informasjon.

 

Itai Rave har fullført terapeutisk studie på level 1 av Tomatis@ Metoden i fjor. Som dyslektiker (mer presist APD) er ønsket om å hjelpe mennesker med lærevansker sterkt forankret i meg.

 Han har tidligere også studerte lydteknikker ved NISS i 2008, og indisk filosofi inkluderte lydterapi i India i 2006.

http://www.tomatisoslo.no