Håranalyse hund

Mange av de samme prinsippene for god helse som gjelder for mennesker, passer også godt for våre firbente venner. Laboratoriet Trace Elements Inc i Dallas har lang erfaring med analyser på mennesker, hund og hest. Det viktige er referanseverdiene de har bygd seg opp gjennom flere tiår. Disse er nemlig ulike mellom menneske og dyr. Rapporten du får tilbake er fyldig, både med hensyn på helsetilstand og med et fullstendig oppsett av ernæringstilskudd. 

  • Håret klippes på samme måte som hos mennesker. 
  • Håret klippes 4 til 5 steder i nakkeområdet (hele nakken kan brukes).
  • NB! Håret/pelsen må være rent, dessuten tørt når det sendes.
  • Legg håret i papirkonvolutt sammen med en helsebeskrivelse av hunden, samt alder og dine kontaktdata. Det er viktig at du bare bruker de innerste 3 cm (sjekk på et målebånd), resten klippes av og kastes. En god spiseskje med hår er nok. Laboratoriet trenger en viss mengde hår for å få målt verdiene, så send ikke for lite!


Håret puttes i en konvolutt (bruk ikke plastpose), og sendes til: 
Stein Flaatrud
Bogstadveien 35
0366 Oslo

Analysen må forhåndsbetales, da labratoriet ikke kan mottat hårprøven før den er betalt. Når det gjelder svaret på prøven (det tar ca 3 uker) blir du kontaktet på telefon for å gjøre en avtale om gjennomgang av analysesvaret. 

Du må kontakte Stein Flaatrud på telefon 916 91 928 for kontonummer og pris.