Terapeuter og priser

Stein Flaatrud - Naturterapeut

Direkte: +47 916 91 928

E-post: stein@helhetshelse.no

Org.nr.: 963 466 102

Priser

 • Førstegangskonsultasjon kr 1500,- (ikke inkl analyse)
 • Andregangskonsultasjon kr 1500,-  (gjennomgåelse av førstegangs håranalyse) 
 • Påfølgende timepris kr 850,- Gjelder også gjennomgang av re-tester: kr 850.- (ikke inkl analyse) - eller etter avtale om mer tid trengs.
 • Håranalyse - som sendes i post  første gang kr 4125,-. Dette inkluderer arbeid og registrering i forkant, skriftlig svar + en 18 sider spesialmail for å forstå analysen bedre. Etter at du har lest godt gjennom alt, er det også innberegnet en halvtime for eventuelle spørsmål og dypere forklaring på telefon.
 • Du kan også velge å sende analysen med skjema først og ta en hel time på kontoret hos meg. Prisen er den samme.  Vi foretrekker at de som bor i akseptabel avstand kommer til konsultasjon på kontoret, for da har vi en hel time slik at vi eventuelt kan gi deg råd og tilskudd, urter osv, samt at det er alltid bedre å hjelpe noen personlig enn pr telefon.
 • Re-tester er kr 3350.- 
 • Fotsoneterapi - Første gang kr 1500 - 
 • Fotsoneterapi - senere behandlinger - kr 850.- 
 • Psych-K (traumebehandling) - kr 1500.- pr time. Beregn debbelttimer.
 • Psych-K Senere behandlinger avtales med hensyn til tidsbruk - ferdig behandling ca 5 - timer
 • Gentest - kr 7500.- inkludert 1 1/2 times gjennomgang. Dersom mer tid trengs, kommer det i tillegg.

ALLE PRISER ER INKLUDERT MVA

*Avbestillinger skal foreligge senest kl. 12:00 arbeidsdagen før, andre terapeuter på klinikken kan ha andre retningslinjer.


Eva B. E. Andersson - Naturterapeut

Direkte: +47 995 67 983

E-post:eva@helhetshelse.no

Org nr: 982 893 542

 


Priser 

 • Førstegangskonsultasjon Vegatest kr 2350,- 
 • Senere konsultasjoner Vegetest  1 time kr 1500,-
 • 1/2 times retest - dersom vi bare skal sjekke mat eller lignende kr 850,-
 • Første gang kosmetisk akupunktur - kr 1500.-
 • Senere behandlinger kosmetisk akupunktur - 850.-
 • Første gang fotsoneterapi - kr 1500- 
 • Senere behandlinger fotsoneterapi - kr 850.-
 • Mikrobiomtest  - kr 4625.-
 • Gjennomgang mikrobiomtest - kr 1500,- 

*Avbestillinger skal foreligge senest kl. 12:00 arbeidsdagen før, andre terapeuter på klinikken kan ha andre retningslinjer.

Vi anbefaler å bestille en lengre test ca. en gang i året, selv om du har tatt re-tester i mellomtiden. 
 


 

Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

Telefon: +47 93 20 46 67
E-post: mail@gabor.no
Hjemmeside: www.gabor.no

Org nr: 983 049 079

 

 
 
Wenche Nygaard
Utdannet klassisk akupunktør fra Nordisk Akupunkturhøgskole 1998 - 2001, Medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høgskole 1998 - 2001. Studieopphold med praktisk og teoretisk trening fra flere sykehus og CBIATC i Beijing våren 2000 


Tok massørutdannelse ved Institutt for Helhetsmedisin i 2007/2008. IFH er offentlig godkjent fagskole i massasje/muskelterapi

Utdanning i kopping og micromassasje fra Axelsons Body Work School.


Utdanning i Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture med Paul Adkins 2004


Kurs i IASTM /Graston teknikk fra AlfaCare dette er forkortelse for ”Instrument assisted soft tissue mobilization” (instrumentassistert bløtvevsmobilisering) som er en behandlingsteknikk for bløtvev hvor man bruker et spesielt utformet redskap laget av stål. Det er spesielt utformet i den grad at det har kanter og vinkler som gjør det enkelt å bruke på forskjellige deler av kroppen. Egner seg spesielt godt til idrettsskader/belastningsskader. 

Har jobbet som selvstendig terapeut siden 2001. 

Har lang erfaring med behandling av gravide, samt muskel- og skjelettplager som for eksempel hodepine, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk. 
MNNH, Reg. i utøverregisteret i Brønnøysund.

Hjemmeside/timebestilling: http://www.blissmajorstuen.no eller http://www.blissfrogner.no

Mail: bliss@blissfrogner.no

 

Tlf. 22099988

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda M. Svendsen
Sertifisert Rosenterapeut
Linda M. Svendsen ble internasjonalt sertifisert Rosenterapeut i 2011, og er medlem av den offisielle norske organisasjonen for Rosenterapeuter MNRF. Hun har hatt egen praksis og gitt rosenbehandlinger siden 2009.

Videre er Linda er utdannet danser og koreograf fra Laban Centre for Movement and Dance i London i 1994. Deretter har hun studert pedagogikk samt spesial pedagogikk på høyskolen i Oslo (HiA)1995. Hun har spesialisert seg i uttøying og avspenning og undervist i dette siden 1995.

Velkommen til Rosenbehandling i Oslo

Rolig berøring som åpner for pusten, lindrer stress, uro, angst, smerter i kropp og følelser. Senker blodtrykk, balanserer hormonsystemet og styrker immunforsvaret.

For mer informasjon, priser og bestilling, se

http://www.din-rosentime.no

https://dinrosentime.bestille.no/

 

 

Jarl Simenstad
Helhetsterapeut

 

Jeg har valgt å kalle meg selv helhetsterapeut for enkelhets skyld iom at jeg har studert og praktiserer en rekke terapier og behandingsmetoder. Har praktisert siden 2010 og kan tilby følgende behandlinger og terapier/analysemetoder:

 

Funksjonell medisin, spesielt rettet inn mot fordøyelseslidelser som lekk tarm, IBS, IBD etc og infeksjonsproblemer. Spesialisert i å gi gode helseanalyser ved hjelp av analyse verktøy som mørkefelt-mikroskopi, mikrobe testing med F-scan, analyse av standard blodprøver utifra optimale verdier, samt en rekke spesialiserte lab tester.

Har opparbeidet meg en stor erfaring i bruk av en rekke tilskudd og har tilgang på en enorm mengde tilskudd både innenlands og utenlands. Erfaren i å sette opp persontilpasset tilskudds plan og individuell diett, og har derfor således heller ingen favoritt dietter jeg tyr til. Det er ditt spesifikke behov som er det mest avgjørende.

Diverse Bioresonance terapier som E-Lybra, NESHealth Bioscan, F-Scan.

Plasmagenerator RPZ 15 er spesielt ett behandlingsapparat jeg liker å fremheve, da den er meget kraftfull og effektiv i behandling av spesifikke infeksjoner, som sopp, bakterier, virus, parasitter, mycoplasma, protzoer etc etc.

F-Scan og Plasmagenerator RPZ 15 er synkronisert slik at funn gjort i F-Scan kan lastes inn i Plasmageneratoren for behandling.

Refleksologi/soneterapi(kalles nå nevro-refleksologi)

Massasje-terapi

Øre-akupunktur

Lock-Foot

Lymfedrenasje

Muskel og skjellet problematikk er mitt andre spesial område, jeg har jobbet veldig mye med det og får mye gode resultater, mye pga at jeg er flink til å tenke helhet og sammenheng i muskel skjelett systemet og gjør mye kombinasjon av diverse terapier, noe som gir bedre effekt.

 

For mer utfyllende info om min bakgrunn, utdannelse, terapier og behandlingsmetoder så gå til min nettside: https://www.helhetsterapeuten.com/

 

Mine priser er(alle ink moms):

30 min             625,-

45 min             825,-

60 min             1000,-

90 min             1375,-

120 min           1750,-

 

Ta kontakt for å få vite mer om hvor lang behandlingstid som er aktuelt for deg.