Drikk rent vann

Fler og fler mennesker har rettet deres oppmerksomhet mot kostholdet som en kilde til en sunnere hverdag. Ikke alle er klar over at det ikke bare er kjøtt, korn og grønnsaker som skal være minst mulig bearbeidet, det gjelder også vannet! De færreste har tilgang til strømmende og livgivende fossefall i hagen sin. Vollara har gjort noe med det! Som importør av Vollara sine produkter i Skandinavia har Bendix AS en folkehelseagenda i tillegg til det rent forretningsmessige:

Helt siden starten for ti år siden har det vært viktig for oss å få frem at det er klare sammenhenger mellom kvaliteten på vann, luft og helse, sier Ralf Iwersen. Mange er nok lite klar over hvor dårlig det står til med både vannkvalitet og inneklima i de tusen hjem, på skoler og arbeidsplasser. Dette medfører ikke bare til dels store plager for den enkelte, men har naturligvis også store samfunnsmessige konsekvenser, også økonomisk, med høyt sykefravær som en av følgene.
     
Det finnes forskjellige modeller i forskjellige prisklasser.

Ta kontakt med Stein Flaatrud på tlf: 916 91 928 for mer info.
 


Living Water - 5 års garanti
 

Det nye «Levende Vann» fra Vollara er virkelig nytenkning. Den eksklusive patenterte «direkt disk Ioniserings teknologien» tilbyr en smart teknologi til en smart pris. Velkommen til den neste generasjons vann ionisering som skaper en sunn kropp, et sunt hjem og et sunt liv.

 

Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.    FORDELER MED LIVING WATER

Direct Disk Ionization (DDI)-teknologien™ er en revolusjonerende tilnærming til ionisering av vann. Mens konvensjonelle enheter krever en lav flytrate for å maksimere redokspotensial (Oxidation Reduction Potential – ORP), kan living Water med teknologi for direkte skiveionisering (DDITM) oppnå samme ORP-nivå med høyere flytrate.Living Water utgjør en mer effektiv bruk av energi enn tradisjonelle plateapparater. Lite og enkelt vedlikehold, det samme for rengjøring. Tåler varmt vann grunnet digital teknologi. Trygg teknologi som gjør at ved evt. vannlekkasje er det kun displayet som kan bli ødelagt, som lett kan byttes.

Vann sørger for at mineraler og sporstoffer kommer rundt til hver enkelt celle i kroppen, og for det andre renser vannet kroppen innenfra. Derfor trenger vi vann, for å kvitte oss med giftstoffene i kroppen - vann er det beste biologiske oppløsningsmiddelet. Det fremmer gjennomstrømningen av blod til alle organer, setter igang stoffskiftet og forsterker kroppens eget immunforsvar. Harmoni i kroppens vannbalanse er en viktig forutsetning for funksjoner av vår hele organisme. Selv om de fleste mennesket vet hvor viktig det er for vår helbredelse å drikke regelmessig og mye, er det flere som holder fast på sine feilaktige drikkevaner. Et utilstrekkelig vanninntak kan forstyrre kroppens vannbalanse alvorlig, og føre til skadelig påvirkning av forskjellige kroppsfunksjoner. Vann er imidlertidig ikke kun livsnødvendig, det er også et pleiemiddel og et middel til velbehag. Allerede ved en kvart liter vann endres hudens vitalitet. Få minutter etter inntakelse av vann er ikke kun tørsten stillet, men også kroppscellene er forsynt med mer oksygen, og det fører til et markant friskere utseende. Vann inneholder ingen kalorier, men forbruker noe, når man drikker det. Ikke kun for det kroppslige men også for det åndelige velvære er den kjølige væske vesentlig.
  Rensesett for Living Water

  Renholdet bør utføres 1 gang i året med rensesett til din maskin. 

  Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.    


Settet inneholder: oppbevaringsbøtte, vannpumpe, adapter, sitronsyre, vannslange, kork og veiledning.
 


Laundry Pure

LaundryPure tilbyr en revolusjonerende metode å vaske dine klær på, mens hvit vask holdes hvit, og fargene forblir som ny. Alt dette mens der spares energi, penger og ikke minst vil vårt miljø avlastes.

Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.    


LaundryPure renser klesvasken uten vaskemidler, blekemidler eller varmt vann. Den kan være til hjelp for personer med sensitiv hud som ikke tåler vaskemidler. Tøyet beholder fargen lenger, og varer lenger. Med LaundryPure blir ikke klærne lenger bare vasket – de blir renset. LaundryPure benytter AcrivPure-teknologien, som sammen med naturens kraftfulle aktivert oksygen, regelrett oppløser smuss og skitt fra fiberne i klærene. I tillegg vil gamle såperester skylles ut fra fibrene, så lukt og bakterier ikke blir værende.

Det følger med bruksanvisningén og en flaske Re:Move.

FORDELER med LaundryPure

  • Eliminerer behovet for vaskemiddel og tøymykner
  • Forhindrer dannelse av lukt og forurensing uten blekemiddel og varmt vann
  • Forebygger mot allergiske reaksjoner forårsaket av vaskemidler
  • Beholder fargene og hvit forblir hvit.
  • Klærne holder lengre
  • Vedlikeholdsfri drift
  • Vasker i 30 grader eller kaldere vann
     

Dusjhode Premium

Dette er et kvalitetsprodukt er levert av Vollara. Dusjhodet kan innstilles som både massasjedusj og vanlig dusj.

Prøv deg frem til du finner det som er mest behagelig for deg. Mediafilteret i dusjhodet fjerner klor og annen forurensning fra vannet. Du vil snart merke at huden føles mykere, da klor tørker ut huden. Klor bleker som kjent farget hår, men med dette produktet vil hårfargen holde lengre.

Dusjhodet har originale gjenger som kan monteres på eksisterende slange/oppheng.

Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.    

     
     
     


Helsevennlig Vannflaske

Med fokus på helsebringende vann er det viktig med helsebringende tilbehør. Denne drikkeflasken er fri for BPA (giftstoff). Den tar ikke opp verken lukt eller smak fra væsker og har lang levetid. Flasken har håndtak som gjør den lett å bære med seg og er 100 % tett.

Merke: Contigo.

Kommer i en tøff grønnfarge som rommer 0.75 liter eller knallrosa som rommer 1 liter.  

Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.         

     


Re:Move

Nå kan du få en slutt på unødvendig eksponering fra giftige kjemikalier. Re:Move er laget av naturlige og organiske ingredienser. og virker like godt. Den er ikke giftig, ikke kaustisk, ikke parfymert og er 100% biologisk nedbrytbar.

Ta kontakt for pris og informasjon om betalingsalternativer.

Re:Move er trygg å bruke på alle overflater. Bruk den til alt fra olje- og fettflekker til å gjøre rent søppelbøtter. Bruk den til rengjøring av kommoder, skap, vegger, vinyl- og aluminiumsflater, luftventiler, takvifter, skjermer, tak, leker, glass og mye mer...

Det som gjør Re:Move forskjellig fra vanlige rengjøringsmidler er en homogen blanding av colloider og bløtgjørende stoffer som, når de blandes med vann, blir meget aktive og bryter ned overflatespenning.
 


Optivann fullrensesystem 

..er et osmosebasert vannrenseanlegg med høy kapasitet for private husholdninger og mindre bedrifter. Systemet gir helt rent og meget godt drikkevann gjennom en 7-trinnsprosess med separate grovfiltre, kullfiltre og et høykvalitets osmosefilter. Osmosebaserte renseanlegg gir ofte lavt trykk og det kan ta lang tid å fylle et glass vann. Optivann har løst dette med å bruke en kompakt trykktank som gir hele 12 liter buffer til øyeblikkelig forbruk. Du vil alltid ha friskt, ny renset vann til drikke, matlaging og vask av matvarer.

Ta kontakt for informasjon!