Våre terapeuter

Stein Flaatrud
Naturterapeut

Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helesekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic, House, Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner.

Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (seartikler). Største kunde i Europa av Hårmineralanalyser fra Trace Elements (se linker) gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode. Det er utrolig mye informasjon du kan få ut av å sende litt av håret ditt til det annerkjente laboratoriet i Dallas! 
 


Eva B. E. Andersson
Naturterapeut

Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986. Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

 


 


Roald Strand
Lege, miljø- og ernæringsmedisin

Roald Strand er utdannet lege fra universitetet i Oslo i 1986. Han har lang erfaring som allmennlege, men jobber nå mest med kosthold og ernæring, Han bruker prinsipper fra "ortomolekylær medisin" og "functional medicine"i sin daglige praksis. Dr. Strand tilbyr også laboratorieanalyser gjennom laboratorier i utlandet. Eksempler er fullblodsanalyser mhp mineral /vitaminstatus, avanserte matintoleransetester, samt funksjonelle tarmundersøkelser. Doktor Strand har et nært samarbeid med ledende spesialister og laboratorier i mange land. 

Ernærings- og miljømedisin
Denne måten å forstå helseplager og sykdom er helhetlig. Vi forsøker å behandle årsaken til sykdom og plager i stedet for symptomer. Dette krever interesse, motivasjon, kunnskap og innsats av både pasient og lege. Ofte må livsstilen endres både på kort og lang sikt. Vi har mer enn 20 års erfaring i å utrede matallergi og matintoleranse. Vi bruker IgG ELISA test men tilbyr også en rekke andre tester. Vi har et nært samarbeid med Biomedisinsk laboraratoriumved Bioingeniør Dag Tveiten.
 

 


Kellie Leidal
Massasje, sone, og Astarte healing/reading-terapeut.

Kellie har lang erfaring som terapeut i USA, England og Norge.Hun er utdannet terapeut fra American Academy of Reflexology i 1997, og California Healing Arts College i 1998, California.Massage for the Childbearing Year i 1999, San Francisco. Bab yMassasje Instruktør fra Axelsons BWS i 2003, Oslo. Pregnancy Massage i 2005, Sydney. Kinesis Myofascia Integration i 2006, London.

Kropp- og sjel, helse
Kellie jobber helhetlig og intuitivt med fysiske og følelsesmessige skader, og gir en individuelt tilpasset helhetlig behandling. Hun jobber med integrert fot, hånd og øre soneterapi, og massasje for hverdagsplager. Som spesialisert i massasje for gravide og som spedbarnsmassasje instruktør, har Kellie undervist i disse felter på Lillehammer sykehus og Axelsons institut i Oslo.

Kellie utfører svangerskapsmassasje, en avstressende behandling for mor og barn, og gir bedrer sirkulasjonen. Kellies ledd-mobilisering og avspenningsteknikker forbygges bekkenløsning og andre vanlige problemer ved graviditet og fødsel.

Kellies helhetlig kroppsmassasje med eteriske oljer gir dyp avspenning fra topp til tå og hjelper kroppen å komme i balanse.
 


Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.
 ________________________________________________________________________________________________

Maria Sonberg
Osteopat

Jeg tok osteopati utdannelsen i England på European School of Osteopathy, med en Bachelor of Science Honours Degree i osteopati. Jeg jobbet da som osteopat på en rekke klinikker i England, før jeg startet min egen klinikk (Clapham Osteopathic Practice) med min partner i London.

Etter studiet gjennomførte jeg åtte år med videreutdanning i kraniell, biodynamisk, pediatrisk og obstetrisk osteopati i England, Sveits og Amerika.

Jeg har spesialisert meg på behandling av barn, nyfødte, gravide (svangerskap og postpartum) og personer med kompliserte kroniske lidelser. Jeg behandler også pasienter med fordøyelsesproblemer, idrettsskader, hodepine og stressrelaterte problemer. Måten jeg jobber på innebærer en subtil, men effektiv behandling av kroppen som en helhet. Målet er å komme til kjernen av problemet.

Jeg er tidligere utdanniet som fysioteraput fra Fontys Hogenscholen i Eindhoven i Nederland.  Har også en Postgraduate Diploma i dyreosteopati, og spesialiserer seg på behandling av hunder, katter og hester.
 
Hvis du er interessert og vite mer om osteopati og kraniell osteopati kan du gjerne ta kontakt med meg eller lese mer på websiden vår: http://kraniellosteopati.com/behandling-med-oss
 

______________________________________________________________________________________________

Osteopat Niclas da Silva Teixieira

 

Osteopati er en manuell behandlingsform, som betyr at hendene brukes som verktøy til undersøkelse og behandling.

En osteopat kan hjelpe ved følgende smerter og plager i muskel- og skjelettsystemet:

• Rygg-, bryst- og nakkesmerter
• Skulder-, albue- og håndleddssmerter
• Hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter
• Hodepine, svimmelhet og balanseproblemer
• Bekkensmerter og andre plager i forbindelse med svangerskap
• Funksjonelle plager hos spedbarn
• Akutte- og belastningsrelaterte plager
• Idrettsskader

I tillegg til dette kan en osteopat oppsøkes ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager, fordøyelsesbesvær, halsbrann og sure oppstøt, tung pust og pustebesvær (Norsk Osteopatforbund) .

Jeg er utdannet Osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette er en fireårig godkjent utdannelse som består av bachelor i Osteopati samt ettårig videreutdanning som er et krav for medlemskap i Norsk Osteopati forbund. Jeg har også fullført en diplomoppgave som kreves for å kunne titulere seg som Osteopat D.O. MNOF.

Gjennom min 4 års utdannelse har jeg opparbeidet meg en stor verktøykasse av teknikker og viten om kroppen. Jeg har tilegnet meg gode kunnskaper innenfor medisinske fag som anatomi, biomekanikk, fysiologi, nevrologi og patologi for å kunne se sammenhenger i kroppen, for så å finne ut hva som kan skape smerte/plager hos pasienten. Når du kommer til en osteopati behandling hos meg så kan du forvente en grundig samtale, undersøkelse av hele kroppen, en helhetlig behandling og hva du selv må ta ansvar for.

Jeg tar meg god tid sammen med deg for å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.


_______

___________________________________________________________________________________

MARI FRENGSTAD - Ernæringsterapi

 

Mari Frengstad er utdannet ernæringsteraput fra England.

Hun er utdannet innen funksjonell medisin og er alltid på søken etter

årsaken til ubalanser i kroppen og det å nå optimal helse.   

Mari bruker funksjonell medisinsk tilnærming i behandling, og bruker livsstil og kostholdsendring som sitt verktøy. 

Mari har tilleggsutdanning innen   autonomisk respons testing  (ART, Dr Klinghardt) der hun jobber både på fysiske og underliggende livsstil og psykologiske ubalanser.

Andre verktøy er Lysterapi. Lys kan brukes til å balansere kroppens hormoner gjennom å  gi lys og farge kombinasjoner på ulike frekvensnivåer . 

Mari kan mye om nevrobiologiske utfordringer hos både barne og voksne. Områder som humør forstyrrelser, konsentrasjon og fokus, mat intoleranser, energiubalanser og avtoksingproblematikk er innen hennes arbeidsområde.

Mari sitter i styre til Norsk Protein Intoleranse Forening (NPIF) og er opptatt av peptider i mat og hvordan det påvirker kropp og atferd. 

Hun har en tverrfaglig tilnærming til helse og liker å samarbeide med leger, ostepater, akupunktører og terapeuter innen psykisk helse.

Ta kontakt på 47518899 eller  Hello@marifrengstad.com eller marifrengstad.com.