Våre terapeuter

Stein Flaatrud
Naturterapeut

Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helesekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic, House, Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner.

Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (seartikler). Største kunde i Europa av Hårmineralanalyser fra Trace Elements (se linker) gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode. Det er utrolig mye informasjon du kan få ut av å sende litt av håret ditt til det annerkjente laboratoriet i Dallas! 
 


Eva B. E. Andersson
Naturterapeut

Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986. Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

 


 


Roald Strand
Lege, miljø- og ernæringsmedisin

Roald Strand er utdannet lege fra universitetet i Oslo i 1986. Han har lang erfaring som allmennlege, men jobber nå mest med kosthold og ernæring, Han bruker prinsipper fra "ortomolekylær medisin" og "functional medicine"i sin daglige praksis. Dr. Strand tilbyr også laboratorieanalyser gjennom laboratorier i utlandet. Eksempler er fullblodsanalyser mhp mineral /vitaminstatus, avanserte matintoleransetester, samt funksjonelle tarmundersøkelser. Doktor Strand har et nært samarbeid med ledende spesialister og laboratorier i mange land. 

Ernærings- og miljømedisin
Denne måten å forstå helseplager og sykdom er helhetlig. Vi forsøker å behandle årsaken til sykdom og plager i stedet for symptomer. Dette krever interesse, motivasjon, kunnskap og innsats av både pasient og lege. Ofte må livsstilen endres både på kort og lang sikt. Vi har mer enn 20 års erfaring i å utrede matallergi og matintoleranse. Vi bruker IgG ELISA test men tilbyr også en rekke andre tester. Vi har et nært samarbeid med Biomedisinsk laboraratoriumved Bioingeniør Dag Tveiten.
 


Nils Leidal
Naturterapeut

Nils er naturterapeut med lang fartstid (siden 1988) Han var den som bygde opp Axelsons BWS i Oslo og var daglig leder der fra 1990 til 2000. I denne perioden tok han de fleste av de utdannelser som fantes i Axelsons systemet i Skandinavia. Han begynte å undervise i soneterapi for Axelsons i –92 og energimassasje i –97. Nils Leidal har forelest på flere internasjonale konferanser (ICR) og for nasjonale soneterapi foreninger i USA (RAC) og Japan (Raja).

Han har en holistisk filosofi og tilbyr flere behandligsformer som tilpasses hver enkelts behov:

  • Refleksologi , som innbefatter 3D-fotsoneterapi, ECIWO akupunktur, øreakupunktur og Akupunktur 2000.
  • Japansk massasje , akupressurbasert massasje som innbefatter energimassasje og manipuleringer av blant annet cuboideum (lock foot), og justeringer av skjevt bekken.
  • Mineral og vitaminterapi etter håranalyser fra Trace Elements som inkluderer kostholdsveiledning.
  • Metamorfose og Strykningsterapi som er en auramassasje, hvor man behandler emosjonell og eterisk bakgrunn for sykdommer og hjelpes med å gi slipp på gamle mønstre.

Visjon og målsetning:
De som kommer til meg er ikke pasienter, men aktiventer. Det betyr at man må innse at for å oppnå bedre helse og livskvalitet må man bidra aktivt selv. Da er det praktisk talt ingen begrensninger for hva man kan oppnåJeg jobber for et fremtidig holistisk helsevesen, der det satses på forebyggende helsearbeid og forbrukerorientert forskning.
 


Kellie Leidal
Massasje, sone, og Astarte healing/reading-terapeut.

Kellie har lang erfaring som terapeut i USA, England og Norge.Hun er utdannet terapeut fra American Academy of Reflexology i 1997, og California Healing Arts College i 1998, California.Massage for the Childbearing Year i 1999, San Francisco. Bab yMassasje Instruktør fra Axelsons BWS i 2003, Oslo. Pregnancy Massage i 2005, Sydney. Kinesis Myofascia Integration i 2006, London.

Kropp- og sjel, helse
Kellie jobber helhetlig og intuitivt med fysiske og følelsesmessige skader, og gir en individuelt tilpasset helhetlig behandling. Hun jobber med integrert fot, hånd og øre soneterapi, og massasje for hverdagsplager. Som spesialisert i massasje for gravide og som spedbarnsmassasje instruktør, har Kellie undervist i disse felter på Lillehammer sykehus og Axelsons institut i Oslo.

Kellie utfører svangerskapsmassasje, en avstressende behandling for mor og barn, og gir bedrer sirkulasjonen. Kellies ledd-mobilisering og avspenningsteknikker forbygges bekkenløsning og andre vanlige problemer ved graviditet og fødsel.

Kellies helhetlig kroppsmassasje med eteriske oljer gir dyp avspenning fra topp til tå og hjelper kroppen å komme i balanse.
 


Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.
 


 


Olga Majeva
Tannlege

Olga er effektiv og tekninsk dyktig. Hun benytter mye av det nyeste utstyret på markedet, bl.a. laser.

Jobber som tradisjonell tannlege. Bruker selvfølgelig ikke amalgan, men er god til å fjerne dette på en god måte. 

 

 


 


__________________________________________________________________________________________________________


Maria Sonberg
Osteopat

Jeg tok osteopati utdannelsen i England på European School of Osteopathy, med en Bachelor of Science Honours Degree i osteopati. Jeg jobbet da som osteopat på en rekke klinikker i England, før jeg startet min egen klinikk (Clapham Osteopathic Practice) med min partner i London.

Etter studiet gjennomførte jeg åtte år med videreutdanning i kraniell, biodynamisk, pediatrisk og obstetrisk osteopati i England, Sveits og Amerika.

Jeg har spesialisert meg på behandling av barn, nyfødte, gravide (svangerskap og postpartum) og personer med kompliserte kroniske lidelser. Jeg behandler også pasienter med fordøyelsesproblemer, idrettsskader, hodepine og stressrelaterte problemer. Måten jeg jobber på innebærer en subtil, men effektiv behandling av kroppen som en helhet. Målet er å komme til kjernen av problemet.

Jeg er tidligere utdanniet som fysioteraput fra Fontys Hogenscholen i Eindhoven i Nederland.  Har også en Postgraduate Diploma i dyreosteopati, og spesialiserer seg på behandling av hunder, katter og hester.
 
Hvis du er interessert og vite mer om osteopati og kraniell osteopati kan du gjerne ta kontakt med meg eller lese mer på websiden vår: http://kraniellosteopati.com/behandling-med-oss