Våre terapeuter

Stein Flaatrud
Naturterapeut

Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helesekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic, House, Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner.

Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (seartikler). Største kunde i Europa av Hårmineralanalyser fra Trace Elements (se linker) gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode. Det er utrolig mye informasjon du kan få ut av å sende litt av håret ditt til det annerkjente laboratoriet i Dallas! 
 


Eva B. E. Andersson
Naturterapeut

Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986. Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

Har i den senere tiden fordypet seg i mikrobiomtesting, som er et meget godt verktøy i tillegg til Vega-testen. Her kom en etterlengtet mulighet til å kunne finne ut av hvilke mikrober som mangler i kroppen, ikke bare hvilke vi har i overvekst.  

I tillegg behandler Eva regelmessig med fotsoneterapi og kosmetisk akupunktur som behandlinger som kan komplementere bruk av urter og homøopatiske midler.

 


 


Roald Strand
Lege, miljø- og ernæringsmedisin

Roald Strand er utdannet lege fra universitetet i Oslo i 1986. Han har lang erfaring som allmennlege, men jobber nå mest med kosthold og ernæring, Han bruker prinsipper fra "ortomolekylær medisin" og "functional medicine"i sin daglige praksis. Dr. Strand tilbyr også laboratorieanalyser gjennom laboratorier i utlandet. Eksempler er fullblodsanalyser mhp mineral /vitaminstatus, avanserte matintoleransetester, samt funksjonelle tarmundersøkelser. Doktor Strand har et nært samarbeid med ledende spesialister og laboratorier i mange land. 

Ernærings- og miljømedisin
Denne måten å forstå helseplager og sykdom er helhetlig. Vi forsøker å behandle årsaken til sykdom og plager i stedet for symptomer. Dette krever interesse, motivasjon, kunnskap og innsats av både pasient og lege. Ofte må livsstilen endres både på kort og lang sikt. Vi har mer enn 20 års erfaring i å utrede matallergi og matintoleranse. Vi bruker IgG ELISA test men tilbyr også en rekke andre tester. Vi har et nært samarbeid med Biomedisinsk laboraratoriumved Bioingeniør Dag Tveiten.
 

 


Kellie Leidal
Massasje, sone, og Astarte healing/reading-terapeut.

Kellie har lang erfaring som terapeut i USA, England og Norge.Hun er utdannet terapeut fra American Academy of Reflexology i 1997, og California Healing Arts College i 1998, California.Massage for the Childbearing Year i 1999, San Francisco. Bab yMassasje Instruktør fra Axelsons BWS i 2003, Oslo. Pregnancy Massage i 2005, Sydney. Kinesis Myofascia Integration i 2006, London.

Kropp- og sjel, helse
Kellie jobber helhetlig og intuitivt med fysiske og følelsesmessige skader, og gir en individuelt tilpasset helhetlig behandling. Hun jobber med integrert fot, hånd og øre soneterapi, og massasje for hverdagsplager. Som spesialisert i massasje for gravide og som spedbarnsmassasje instruktør, har Kellie undervist i disse felter på Lillehammer sykehus og Axelsons institut i Oslo.

Kellie utfører svangerskapsmassasje, en avstressende behandling for mor og barn, og gir bedrer sirkulasjonen. Kellies ledd-mobilisering og avspenningsteknikker forbygges bekkenløsning og andre vanlige problemer ved graviditet og fødsel.

Kellies helhetlig kroppsmassasje med eteriske oljer gir dyp avspenning fra topp til tå og hjelper kroppen å komme i balanse.
 


Gabor Dalnoki
Fysioterapeut

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.
 ________________________________________________________________________________________________

Wenche Nygaard

 

Utdannet klassisk akupunktør fra Nordisk Akupunkturhøgskole 1998 - 2001, Medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høgskole 1998 - 2001. Studieopphold med praktisk og teoretisk trening fra flere sykehus og CBIATC i Beijing våren 2000 


Tok massørutdannelse ved Institutt for Helhetsmedisin i 2007/2008. IFH er offentlig godkjent fagskole i massasje/muskelterapi

Utdanning i kopping og micromassasje fra Axelsons Body Work School.
Utdanning i Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture med Paul Adkins 2004


Kurs i IASTM /Graston teknikk fra AlfaCare dette er forkortelse for ”Instrument assisted soft tissue mobilization” (instrumentassistert bløtvevsmobilisering) som er en behandlingsteknikk for bløtvev hvor man bruker et spesielt utformet redskap laget av stål. Det er spesielt utformet i den grad at det har kanter og vinkler som gjør det enkelt å bruke på forskjellige deler av kroppen. Egner seg spesielt godt til idrettsskader/belastningsskader. 

Har jobbet som selvstendig terapeut siden 2001. 

Har lang erfaring med behandling av gravide, samt muskel- og skjelettplager som for eksempel hodepine, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk. 
MNNH, Reg. i utøverregisteret i Brønnøysund.

Hjemmeside/timebestilling: http://www.blissmajorstuen.no eller http://www.blissfrogner.no

Mail: bliss@blissfrogner.no

 

Tlf. 22099988

 

__________________________________________________________________________________________________

 

Line Denneche – Biodynamisk Psykoterapi  
Kroppsorientert Psykoterapi -Biodynamisk massasje 
Individuell – Par – Grupper

 

Utdannet ved The Gerda Boyesen Centre for Biodynamic Psychology and Psychotherapy på 90 tallet.

Leder for Norsk Institutt for Biodynamisk Psykologi og Psykoterapi NIBP

Grunnlegger av BTR – Birth Trauma Release

Medlem av EABP – European Assosiation for Body Psychotherapists

Line Denneche studerte Biodynamisk Massasje og Psykoterapi i London på 90 – tallet.

Hun har nærmere fem og tjue års erfaring med klientarbeid og undervisning,- og som den første i Norge med sin bakgrunn startet hun opp Norsk Institutt for Biodynamisk Psykologi og Psykoterapi NIBP i 2007.

Hva jeg tilbyr:

Priser er inkludert moms.

Biodynamisk Kroppsorientert Psykoterapi varighet 50 min. 1250,-

Biodynamisk massasje/behandling varighet 50 min. 1250,-

Veiledning Terapeuter varighet 50 min. 1250,-

Kroppsorientert Parterapi varighet 1 time og 15 min. 1750,- For fem timer betalt på forhånd 7200,- blir den femte timen gratis.

Terapi på nett eller telefon varighet 25 min. 625,-

Kurs og foredrag etter avtale.

Org. Nr. 985-742-685

Kontakt:

Telefon: + 47 986 21 939

E-post: linenibp@gmail.com

Nettsted: www.biodynamisk-psykoterapi.no

https://www.biodynamisk-psykoterapi.no/post/psykologisk-magerumling-biodynamisk-massasje-og-psykoperistaltikk

 

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Linda M. Svendsen
Sertifisert Rosenterapeut

 

Linda M. Svendsen ble internasjonalt sertifisert Rosenterapeut i 2011, og er medlem av den offisielle norske organisasjonen for Rosenterapeuter MNRF. Hun har hatt egen praksis og gitt rosenbehandlinger siden 2009.

Videre er Linda er utdannet danser og koreograf fra Laban Centre for Movement and Dance i London i 1994. Deretter har hun studert pedagogikk samt spesial pedagogikk på høyskolen i Oslo (HiA)1995. Hun har spesialisert seg i uttøying og avspenning og undervist i dette siden 1995.

Velkommen til Rosenbehandling i Oslo

Rolig berøring som åpner for pusten, lindrer stress, uro, angst, smerter i kropp og følelser. Senker blodtrykk, balanserer hormonsystemet og styrker immunforsvaret.

For mer informasjon, priser og bestilling, se

http://www.din-rosentime.no

https://dinrosentime.bestille.no/

 

 

Jarl Simenstad
Helhetsterapeut

Jeg har valgt å kalle meg selv helhetsterapeut for enkelhets skyld iom at jeg har studert og praktiserer en rekke terapier og behandingsmetoder. Har praktisert siden 2010 og kan tilby følgende behandlinger og terapier/analysemetoder:

 

Funksjonell medisin, spesielt rettet inn mot fordøyelseslidelser som lekk tarm, IBS, IBD etc og infeksjonsproblemer. Spesialisert i å gi gode helseanalyser ved hjelp av analyse verktøy som mørkefelt-mikroskopi, mikrobe testing med F-scan, analyse av standard blodprøver utifra optimale verdier, samt en rekke spesialiserte lab tester.

Har opparbeidet meg en stor erfaring i bruk av en rekke tilskudd og har tilgang på en enorm mengde tilskudd både innenlands og utenlands. Erfaren i å sette opp persontilpasset tilskudds plan og individuell diett, og har derfor således heller ingen favoritt dietter jeg tyr til. Det er ditt spesifikke behov som er det mest avgjørende.

Diverse Bioresonance terapier som E-Lybra, NESHealth Bioscan, F-Scan.

Plasmagenerator RPZ 15 er spesielt ett behandlingsapparat jeg liker å fremheve, da den er meget kraftfull og effektiv i behandling av spesifikke infeksjoner, som sopp, bakterier, virus, parasitter, mycoplasma, protzoer etc etc.

F-Scan og Plasmagenerator RPZ 15 er synkronisert slik at funn gjort i F-Scan kan lastes inn i Plasmageneratoren for behandling.

Refleksologi/soneterapi(kalles nå nevro-refleksologi)

Massasje-terapi

Øre-akupunktur

Lock-Foot

Lymfedrenasje

Muskel og skjellet problematikk er mitt andre spesial område, jeg har jobbet veldig mye med det og får mye gode resultater, mye pga at jeg er flink til å tenke helhet og sammenheng i muskel skjelett systemet og gjør mye kombinasjon av diverse terapier, noe som gir bedre effekt.

 

For mer utfyllende info om min bakgrunn, utdannelse, terapier og behandlingsmetoder så gå til min nettside: https://www.helhetsterapeuten.com/

 

Mine priser er(alle ink moms):

30 min             625,-

45 min             825,-

60 min             1000,-

90 min             1375,-

120 min           1750,-

 

Ta kontakt for å få vite mer om hvor lang behandlingstid som er aktuelt for deg.